Evolution line

je nova paleta izdelkov, zasnovana tako, da ustreza novim potrebam potrošnikov, ki so vedno bolj pozorni na podrobnosti in zmogljivosti.

Vsak element iz linije je opremljen z visoko tehnološko opremo, ki izboljšuje vsakodnevno uporabo in hkrati zmanjšuje potrebo po pogostem vzdrževanju. Poleg tega zagotavlja visoko zanesljivost. Zaradi visokih standardov kakovosti komponent, premišljenega varnostnega oblikovanja in privlačnega dizajna so ti elementi idealna izbira za tiste, ki želijo nekaj posebnega v svojem domu.

Evolution Line, nova tehnološka generacija “inteligentnih” peči, tišjih, samočistilnih, varnih in odzivnih, ki toploto proizvedejo skoraj takoj, ko so vklopljene, predvsem pa z njimi lahko upravljate z daljinskim upravljalnikom:

Tiho: Tišina brez izgube učinkovitosti.

Peči omogočajo popolno izključitev sobnega ventilatorja, s čimer dosežete maksimalno zvočno udobje in hkrati največjo moč ogrevanja vode v gospodinjskih radiatorjih.

Praktično: Vaša peč se očisti sama

Sistem, sestavljen iz inovativnega motorja, ki samodejno odstranjuje ostanke zgorevanja pelet, brez nadzora uporabnika. Predal za pepel je treba izprazniti šele po nekaj dneh delovanja. Ugodna rešitev za tiste, ki peč pogosto uporabljajo.

Varna: Tehnologija in inovacije za vašo varnost.

Popolnoma izolirana od okolice, tako za vstop zraka za zgorevanje kot tudi za odvajanje ostankov zgorevanja, zagotavlja največjo varnost in udobje. Ta poseben sistem je dosežen s tesnjenjem posode za shranjevanje peletov in zgorevalne komore, vključno s protipožarnimi vrati.

Hitro: Takojšnja toplota vedno.

Hiter vžig v vseh vremenskih razmerah (vlaga in mraz), zahvaljujoč keramični žarilni svečki, ki sprosti 40% več moči kot običajni nekeramični sestavni deli, s čimer se zagotovi na tisoče vžigov.

Prilagodljiva: Za popoln in udoben nadzor tudi s kavča.

Peči Evolution Line so standardno opremljene z “ročnim” daljinskim upravljalnikom, ki vam omogoča popolno upravljanje vseh funkcij peči. Isti krmilnik lahko uporabimo tudi kot daljinski termostat: v resnici zazna temperaturo, kjer se nahaja upravljalnik in nadzoruje delovanje peči, dokler na tem mestu ne doseže želene temperature. Prednost je peč, ki deluje tako dolgo, kot želite in jo lahko enostavno in udobno upravljate tudi s kavča.

Inovativno: Vedno v stiku s pečjo, tudi kadar vas ni doma.

Nadzirajte peč tudi na daljavo, zahvaljujoč aplikacijam: Total Control App (modul Wi-Fi) in brezžičnemu termostatu.

Učinkovito: Skrajša čas zakasnitve ponovnega vžiga.

Posebna sonda zagotavlja odčitavanje temperature in pogojev delovanja peči v realnem času, s čimer se skrajša čas ponovnega vžiga in zagotovi optimalno zgorevanje pelet.

Preprosto: enostavno prilagodite delovanje ogrevalnega sistema.

V ogrevalni napravi črpalka ustvarja toplo vodo, ki kroži v ogrevalnem sistemu. Ta nova generacija obtočnih črpalk (PWM) poleg zagotavljanja prihrankov pri stroških električne energije neprekinjeno komunicira z elektronsko ploščo, ki zagotavlja informacije o stanju črpalke, da se prilagodi vsem sistemskim zahtevam: na primer, če obtočna črpalka preneha delovati, peč samodejno zazna anomalijo in se tudi samodejno izklopi. Črpalko upravlja neposredno ročni upravljalnik peči, ne da bi morali nanjo mehansko posegati. Možnost prilagoditve nastavitev črpalke glede na zahteve vsakega posameznega sistema zagotavlja največjo prilagodljivost glede namestitve in upravljanja vezja.

ODKRJITE PEČI IZ LINIJE EVOLUTION LINE